Kahvi Arvid Selection Reko luomu Reilu kauppa 450 g - mantelinen tuoksu, maussa häivähdys lakritsia

Tuotenro: 269239

Verkkokaupassa 72 kpl
► Myymälät: Helsinki 0, Turku 0, Lahti 0
► Toimitusaika arkisin 1-2 vrk

7,90
(Hinta sis. alv)
Toimituksen paino: 0,47 kg
1 kg = 17,56 €


Mahdolliset toimitustavat: 12 Posti Business - toimitus pakettina ovelle 1-2 vrk tai kirjeenä postilaatikkoon 2-3 vrk (yli 60 € tilaukset maksutta), 21 Posti Business Plus - soitto ja toimitus ovellesi 1-2 vrk (yli 60 € tilaukset maksutta), 18 Posti Business Täsmäjakelu - soitto ja toimitus sovittuun paikkaan 1-2 vrk, 23 Postin noutopiste tai pakettiautomaatti 1-2 vrk (yli 60 € tilaukset maksutta), 53 Nouto Helsingin myymälästämme 1-3 vrk (maksuton), 54 Nouto Lahden myymälästämme 1-3 vrk (maksuton), 52 Nouto Turun myymälästämme 1-3 vrk (maksuton)
1 kg = 17,56 €

Kahvi Arvid Selection Reko luomu Reilu kauppa 450 g

Arvid_Selection_RekoArvid Selection Reko Reilun kaupan suodatinkahvissa on pähkinän ja mantelin tuoksu sekä täyteläinen, hedelmäinen, miellyttävän hapokas ja tasapainoisen kirpeä maku, jonka jälkimakuna on häivähdys lakritsia. Se sisältää vain käsin poimittuja Arabica-papuja. EU-luomumerkitty sekä Reilun kaupan kahvi. Paahtoaste 3.

Erittäin reilua kahvia

Arvid Nordquist työskentelee syrjintää ja lapsityövoiman käyttöä vastaan. Hän pyrkii varmistamaan, että tuotannon kaikissa vaiheissa otetaan huomioon ympäristö ja reilut työolosuhteet. Arvid Nordquistin kahvien valmistukseen liittyvät viljelymenetelmät sekä työolosuhteet ja -ehdot ovat kestävän kehityksen mukaisia. Kestävän kehityksen vaatimusten täyttymisen takaavat UTZ-, Reilu kauppa-, Rainforest Alliance- ja KRAV-merkinnät, joiden ansiosta kuluttaja voi olla varma, että kahvintuotantoa valvotaan kolmannen osapuolen tarkistuksilla vuosittain.

Lisäksi jokainen kupillinen Arvid Nordquist -kahvia edistää puiden istuttamista kahvintuottajamaiden paljaaksi hakatuille alueille. Istuttamalla puita kahvintuottajamaihin kompensoidaan hiilidioksidipäästöjä, joita vielä ei pystytä estämään. Raaka-aineen ympäristövaikutuksen lasketaan koko matkalta kahvitilalta valmiiksi tuotteeksi, jotta voimme kohdistaa papujen hankinnan juuri niille tiloille, joiden toiminnan ympäristövaikutus on vähäisin. Toimituksissamme käytetään aina ympäristön kannalta parhaita mahdollisia polttoaineita ja kuljetustapoja.
 

reko

 

 

Tuotteen lisätiedot

Kotimainen tuote
  • Kotimainen tuote
Vastuullinen tuote
  • Vastuullinen tuote
Ympäristömerkit

Reilun Kaupan tuote

Kierrätys/lajittelu

Biojäte

Helsingin myymälässä 0
Turun myymälässä 0
Lahden myymälässä 0

Suosittelemme myös

*
(Hinta sis. alv)
, **
(Alv 0%)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 1,22 kg
Toimituksen paino: 5,7 kg
Toimituksen paino: 1,065 kg
Toimituksen paino: 0,221 kg
Toimituksen paino: 0,4 kg
Suodatinpussi nro 4 ruskea /200 - kotimainen
2,00 * (1 kpl = 0,01 €)
Toimituksen paino: 0,19 kg
Toimituksen paino: 1,078 kg
Toimituksen paino: 9,166 kg
*
(Hinta sis. alv)
, **
(Alv 0%)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kahvit, Muut kahvit