Kalenterit

Kalenterit

Järjestelmäkalenterit

Järjestelmäkalenterit

Järjestelmäkalenterit

Memokalenterit

Memokalenterit

Tilaa kaikki memokalenterit Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Muistikirjat

Muistikirjat

Tilaa kaikki muistikirjat Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Projektikalenterit

Projektikalenterit

Tilaa kaikki projektikalenterit Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Pöytäkalenterit

Pöytäkalenterit

Tilaa kaikki pöytäkalenterit Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Seinäkalenterit

Seinäkalenterit

Tilaa kaikki seinäkalenterit Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Taskukalenterit

Taskukalenterit

Tilaa kaikki taskukalenterit Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Taulukkokalenterit

Taulukkokalenterit

Tilaa kaikki taulukkokalenterit Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Muut kalenteritarvikkeet

Muut kalenteritarvikkeet

Tilaa kaikki kalenteritarvikkeet Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!


Valikoimastamme löydät sekä Ajaston että CC-Kalenteripalvelun kalenterit, joita voit myös selata kalenterikuvastoista linkkejä klikkaamalla.
 
Kalenterit2020_11-2019_jattibanneri1500x500
 

Kalenterit ensi vuodelle

Haluaisinkohan ensi vuodelle ison vai pienen kalenterin? Minkä värisen? Ison vai pienen kalenterin? Tutustu eri kalentereihin ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto!

Kalenterit ensi vuoteen ja kaikkea muuta, mitä tarvitset menestymiseen

Mikä on ajankäyttösi tarkoitus? Onko sinulla tarvittavat välineet elämänhallintaasi? Tuntuuko, että elät omaa elämääsi vai teetkö asioita, koska ehkä jotkut odottavat sinua tekemään niin. Joskus on hyödyllistä selvittää itsellensä, kuka olen ja mitkä ovat tavoitteeni elämässä. Seuraamalla omia intohimojasi voit varmasti onnistua saavuttamaan tavoitteesi. Ole myös uskollinen itsellesi, sillä ei ole tarpeellista tuhlata energiaa asioissa, joihin sinulla ei ole sisäistä paloa. Osta kalenteri, joka on ihanteellinen tavoitteiden asettamiseen, ajanhallintaan ja stressinhallintaan.

Meillä on velvollisuus huolehtia itsestämme ja hyvinvoinnistamme. Ole aktiivinen jokapäiväisessä elämässä. Löydä itsellesi aikaa ja mittaa tekemistä. Valitettavasti aikaa ei voi hallita, mutta kalenteri auttaa keskittymään yhteen asiaan kerrallaan. Kalenterin avulla ihminen voi tehdä enemmän asioita samaan aikaan, mutta aivot voivat keskittyä vain yhteen asiaan.

Päätä siis hallita ajankäyttöäsi kalenterin avulla. Tietyt kalenterit on suunniteltu esimerkiksi selvittämään nykyistä tilannettasi, asettamaan vuosittaiset tavoitteet ja suunnitella kuukaudet näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Ole kärsivällinen ja ymmärrä, etteivät asiat aina mene mielesi tai haluamasi ajan mukaan. Korkealaatuinen elämä saavutetaan hyvällä ajanhallinnalla.

Laajan kalenterivalikoiman avulla ohjaat seuraavaa vuottasi. Wulffinkulman verkkokaupan valikoimassa on kalenteri jokaiselle. Yhä useammat ihmiset haluavat ostaa vastuullisia tuotteita ja siinä me voimme myös auttaa. Kalentereissa on käytetty suomalaista paperia ja raaka-aine tulee kotoisesta mäntymetsästä. Valikoimaamme kuuluu järjestelmä-, projekti-, tasku-, memo-, pöytä-, taulukko- ja seinäkalentereita.