Puhdistustahna Läufer Typputz 8010 - leimasinten ym puhdistukseen, luonnonkumia, uudelleenkäytettävä

Tuotenro: 249311

Verkkokaupassa 187 kpl
► Myymälät: Helsinki 0, Turku 0, Lahti 0
► Toimitusaika arkisin 1-2 vrk

4,70
(Hinta sis. alv)
Toimituksen paino: 0,186 kg


Mahdolliset toimitustavat: 12 Posti Business - toimitus pakettina ovelle 1-2 vrk tai kirjeenä postilaatikkoon 2-3 vrk (yli 60 € tilaukset maksutta), 21 Posti Business Plus - soitto ja toimitus ovellesi 1-2 vrk (yli 60 € tilaukset maksutta), 18 Posti Business Täsmäjakelu - soitto ja toimitus sovittuun paikkaan 1-2 vrk, 23 Postin noutopiste tai pakettiautomaatti 1-2 vrk (yli 60 € tilaukset maksutta), 53 Nouto Helsingin myymälästämme 1-3 vrk (maksuton), 54 Nouto Lahden myymälästämme 1-3 vrk (maksuton), 52 Nouto Turun myymälästämme 1-3 vrk (maksuton)

Puhdistustahna Läufer Typputz 8010


Luonnonkumista valmistettu "vaivattava" ja puhdistava vaha suljettavassa säilytyslaatikossa. Soveltuu erityisesti esim. kirjoitustelojen ja leimasinten puhdistukseen. Puhdistaa myös esim. kirjoituskoneet, postimerkit ja koneet nopeasti ja perusteellisesti. Lika ja maalijäämät tarttuvat vahaan, mutta vaha ei tartu sormiin eikä muuallekaan. Uudelleenkäytettävä.

Käyttöohje: vaivaa massa käsissäsi ja muotoile siitä tasainen pala. Paina puhdistettava esine hyvin kiinni massaan ja nosta hitaasti pois. Taita puhdistuksen jälkeen massa yhteen niin, että lika jää sisäpuolelle. Toista tarvittaessa uudelleen. Erityisen likaisille puhdistuksen kohteille prosessi on toistettava, kunnes ne ovat puhtaat.

 

Tuotteen lisätiedot

Kierrätys/lajittelu

Sekajäte

Helsingin myymälässä 0
Turun myymälässä 0
Lahden myymälässä 0

Selaa tätä tuoteryhmää: Leimasimet