Parkkikiekot

Parkkikiekot

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Parkkikiekko Kungs

Tuotenro: 264502

2,40
Verkkokaupan varastossa 403 kpl
► Kysy myymälän saldo soittamalla
► Toimitusaika arkisin 1 - 2 vrk

Älä maksa turhia sakkoja

Parkkikiekko kuuluu jokaisen auton peruskalustukseen. Älä menetä hermojasi sakkojen kanssa, vaan hanki asianmukainen parkkikiekko autoosi. Parkkikiekon ei tarvitse olla tylsä sininen, vaan Wulffinkulmasta löydät myös pirteämpiä vaihtoehtoja omaan tyylisii. Tutustu eri parkkikiekkoihin ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto!

Käytätkö parkkikiekkoa oikein?

Parkkikiekko on auton peruslaitteita. Se on hankittava erikseen kullekin autolla. Parkkikiekon käyttövelvollisuus ilmoitetaan liikennemerkillä, jossa näytetään parkkiaika kiekon kanssa.

Tiesitkö, että parkkikiekon on täytettävä tietyt vaatimukset? Mitä tahansa parkkikiekkoa ei siis saa käyttää. Parkkikiekon sisällä on oltava pyörivä kiekko, joka näkyy selkeästi auton etulasin läpi. Parkkikiekon on lisäksi oltava muovia. Parkkikiekon etupuolella on oltava teksti ”saapumisaika” tai ”ankomsttid” tai molemmat. Se on sijoitettava näkyvään asentoon auton sisällä, niin että se näkyy ulkopuolelle.

Karkeasti selitettynä kuljettaja asettaa saapumisajankohdan puoli tuntia ennen tai puoli tuntia jälkeen saapumisajankohdan riippuen siitä kumpi on lähempänä. Ajan ei tarvitse ollaan minuutilleen oikein, sillä kiekon asento saattaa hieman muuttua sitä paikoilleen laitettaessa. Vain yhtä parkkikiekkoa on mahdollista käyttää kerrallaan. Kuljettaja on vastuussa siitä, että parkkikiekko näkyy selkeästi autosta ja saapumisajankohta on merkitty oikein.