Termi Aktiiviselkätuki - kotimainen selkätuki estää selän jäykistymistä istuessa, käy myös autoon!

Tuotenro: B09565

Verkkokaupassa 2 kpl
► Myymälät: Helsinki 0, Turku 0, Lahti 0
► Toimitusaika arkisin 1-2 vrk

328,60
(Hinta sis. alv)
Toimituksen paino: 0,485 kg


Mahdolliset toimitustavat: 12 Posti Business - toimitus pakettina ovelle 1-2 vrk tai kirjeenä postilaatikkoon 2-3 vrk (yli 60 € tilaukset maksutta), 21 Posti Business Plus - soitto ja toimitus ovellesi 1-2 vrk (yli 60 € tilaukset maksutta), 18 Posti Business Täsmäjakelu - soitto ja toimitus sovittuun paikkaan 1-2 vrk, 23 Postin noutopiste tai pakettiautomaatti 1-2 vrk (yli 60 € tilaukset maksutta), 53 Nouto Helsingin myymälästämme 1-3 vrk (maksuton), 54 Nouto Lahden myymälästämme 1-3 vrk (maksuton), 52 Nouto Turun myymälästämme 1-3 vrk (maksuton)

Termi Aktiiviselkätuki - kotimainen tuote estää selän jäykistymistä istumatyössä, käy myös autoon!

 

Termi Atiiviselkätuki tukee selkää istuessa, mutta pitää sen silti pienessä liikkeessä. Se myötäilee selän liikkeitä ja jättää pienen kokonsa ja täydellisen muotoilunsa ansiosta lavat auki, jolloin selkä ei jäykisty. Pikakiinnityksen ansiosta selkätuki on helppo kiinnittää ja säätää sopivaan korkeuteen. Termi Aktiiviselkätuki sopii erinomaisesti myös autoon eli ei enää selän jäykistymistä pidemmillä matkoilla!

Selkätuen sisämateriaali on Pharma Foam -vaahtoa, jota käytetään mm. avaruusalusten ja lentokoneiden istuimissa sekä fysiatrian erikoistuotteissa. Selkätuen pintaverhoilu puolestaan on likaa hylkivää ja erittäin kestävää materiaalia.

Väri: yläosa harmaa, alaosa musta

Avainlippu-tuote. Valmistettu Suomessa. 

Tuotteen lisätiedot

Kotimainen tuote
  • Kotimainen tuote
Helsingin myymälässä 0
Turun myymälässä 0
Lahden myymälässä 0

Selaa tätä tuoteryhmää: Selkä- ja istuintuet