Ympäristöystävällisesti sinun

Ymparistosivun_kuva2_sss

Elämässä on tekoja ja ekotekoja


Wulffilla suhtaudutaan vastuullisesti ympäristöasioihin. Otamme toiminnassamme huomioon ympäristöriskit ja panostamme ympäristöystävälliseen toimintaan.  Wulff jakaa myös asiakkailleen tietoa toimisto- ja atk-tarvikkeiden kierrätyksestä ja kierrätysratkaisuista sekä esimerkiksi huolehtii asiakkaidensa käytettyjen värikasettien kierrätyksestä. Tämän lisäksi edistämme henkilökuntamme myönteistä asennoitumista ympäristöasioihin ja niiden kehittämiseen. Wulff Oy Ab:lle on myönnetty ISO 14001 ja ISO 9001 -sertifikaatit.

Tavarantoimittajia valittaessa Wulff Oy Ab suosii kestävään kehitykseen sitoutuneita yrityksiä. Tuotteistoon pyritään valitsemaan tuotteita, joissa on käytetty ympäristöystävällisiä raaka-aineita ja tuotantomenetelmiä.  Materiaalivalinnoissa suositaan kierrätettyjä sekä nopeasti uusiutuvia raaka-aineita. Tuotteiden kuljetuksesta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt on minimoitu. Kaikki Wulff Oy Ab:n tavaralähetyksissä käytetyt pakkausmateriaalit ovat kierrätettävissä tai käytettävissä energiana.


Ekoteko – Vihreät tuotteet
Vihrea_tuotemerkki

Wulffin vihreät tuotteet ovat ystävällisiä ympäristölle ja niiden määrä kasvaa  jatkuvasti. Löydät ympäristöystävällisen vaihtoehdon suurimmasta osasta Wulffin tuotteita, niiden tuotetiedoista löytyy merkintä "vihreä tuote" sekä vihreä sydänmerkki. Kun valitset ympäristömerkityn tuotteen, teet valinnan luonnon ja ympäristön puolesta. Maailma on mahdollista pelastaa toimistotarvike kerrallaan!


Ekoteko – Ympäristölaskuri

Ympäristölaskuri laskee toimintamme hiilijalanjäljen ja kertoo kuinka paljon kompensoitavaa CO2-päästöä meille syntyy.
Sopimusasiakaskohtaiset CO2-päästöraportit ovat olleet osa vakioraportointiamme jo vuoden 2011 alusta lähtien.Posti_Green_verkkokauppiaille_250x250_1_valkoinen


Ekoteko – Vihreät toimitukset

Elokuussa 2018 teimme muutoksia kuljetusten ja pakkausten käytön optimoimiseksi. Esimerkiksi kuljetuksissa käytettyjen pahvilaatikoiden ja pakkausmateriaalien käyttöä vähennettiin. Kuljetusten optimoinnilla saatiin CO2-päästöjä vähennettyä n. 10 %. Varastoimme tuotteemme Postin jakelukeskuksessa ja kuljetuksissa käytämme Posti Green -hiilineutraaleja kuljetuksia. Lisäksi kaikki Posti Green -kuljetuksilla syntyneet CO2-päästöt kompensoidaan ilmastoprojekteja rahoittamalla. Kaikki Posti Green -kuljetukset ovat asiakkaan näkökulmasta täysin hiilineutraaleja.

Lue lisää >>