Pehmopaperit

Käsipyyhkeet

Käsipyyhkeet

Tilaa käsipyyhkeet hyvään hygieniaan Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Suojaliinat

Suojaliinat

Tilaa suojaliinat hyvään hygieniaan Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Vetopyyhkeet

Vetopyyhkeet

Tilaa vetopyyhkeet hyvään hygieniaan Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

WC-paperit

WC-paperit

Tilaa WC-paperit hyvään hygieniaan Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!

Muut pehmopaperit

Muut pehmopaperit

Tilaa kaikki pehmopaperit Wulffinkulman verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!


Katrin_kampanjasivu_1050x350px

 

Älä tee töitä kädet märkänä

Kädet märkänä, mutta paperi tai pyyhkeet loppu? Vältä tämä ikävä tilanne tilaamalla pehmopaperit Wulffinkulman verkkokaupasta. Laajasta valikoimasta löydät takuuvarmasti pehmopaperit juuri teidän toimistollenne. Tutustu eri pehmopapereihin ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto!

Miten kuivaan käteni hygieenisesti pehmopapereilla

Paperiset, kertakäyttöiset käsipyyhkeet ovat hygieenisin tapa kuivata kädet. Esimerkiksi elintarviketeollisuudessa ja keittiöhygieniassa saa käyttää vain kertakäyttöisiä pyyhkeitä.

Ilmanpuhaltimet jättävät kädet usein kosteiksi ja kosteissa käsissä on 100 % enemmän bakteereja kuin kuivissa. Lisäksi ilmanpuhaltimet kuluttavat runsaasti sähköä ja ovat usein melko äänekkäitä.

Kangaspyyhkeet vähentävät bakteereja, mutta eivät poista tartuntojen leviämisvaaraa, koska automaatit säilövät kosteita ja likaisia pyyhkeitä. Kangaspyyhkeet aiheuttavat kuluja ja ympäristövaikutuksia varastoinnin, pesemisen ja kuljetusten yhteydessä. Lisäksi puuvillakuitujen tuotanto kuormittaa ympäristöä enemmän kuin puukuitujen, sillä niiden viljelyssä käytetään enemmän tuholaismyrkkyjä.

Puu on uusiutuva luonnonvara ja paperinen käsipyyhe on 100 % kierrätyskelpoinen (energia- ja biojäte). Tutkimuksen mukaan 70 % suomalaisista haluaa kuivata kätensä nimenomaan paperipyyhkeeseen.

Hanki pehmopaperit toimistoosi Wulffinkulman verkkokaupasta ja varmistat, että työntekijäsi eivät tee töitä kädet märkinä. Nopea toimitus ja ilmainen yli 150 euron tilauksille!