Värikasetit

Brother värikasetit

Brother värikasetit

Hanki kaikki Brother-tuotemerkin värikasetit tulostimeesi. Värikasetteja lasertulostimiin, mustesuihkutulostimiin, jonka lisäksi rumpuyksikköjä. Tutustu valikoimaan!

Canon värikasetit

Canon värikasetit

Hanki laadukkaat Canonin värikasetit Wulffinkulman verkkokaupasta. Värikasetit jokaiseen Canonin tulostimeen. Tutustu valikoimaan!

Epson värikasetit

Epson värikasetit

Hanki laadukkaat Epsonin värikasetit Wulffinkulman verkkokaupasta. Värikasetit jokaiseen Epsonin tulostimeen. Tutustu valikoimaan!

Lexmark värikasetit

Lexmark värikasetit

Lexmark värikasetit

HP värikasetit

HP värikasetit

Wulffinkulman verkkokaupasta saat HP:n alkuperäiset ja laadukkaat värikasetit. Kaikki HP:n värikasetit omalle tulostimellesi. Tutustu valikoimaan!

Q-Connect värikasetit

Q-Connect värikasetit

Q-Connect -värikasetit Wulffinkulman verkkokaupasta. Q-Connectin laadukkaat värikasetit edullisesti 2 vuoden takuulla. Tutustu valikoimaan!

Ricoh värikasetit

Ricoh värikasetit

Hanki aidot Ricoh-värikasetit Wulffinkulman verkkokaupasta. Tilaa heti ja saat toimituksen jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Tutustu valikoimaan!

Samsung värikasetit

Samsung värikasetit

Hanki aidot Samsung-värikasetit Wulffinkulman verkkokaupasta. Tilaa heti ja saat toimituksen jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Tutustu valikoimaan!

Xerox värikasetit

Xerox värikasetit

Hanki älykkäät Xerox-värikasetit Wulffinkulman verkkokaupasta. Oikea Xerox-värikasetti juuri sinun tulostimeesi. Tutustu valikoimaan!

Muut värikasetit

Muut värikasetit

Wulffinkulman verkkokaupasta saat laajan valikoiman värikasetteja. Löydä juuri oikea värikasetti omaan tulostimeesi. Tutustu valikoimaan!

Värikasettien kierrätys

Värikasettien kierrätys

Wulffinkulman verkkokaupasta saat kierrätyslaatikon värikasettien kierrätykseen. Täytä laatikko Wulffilta ostetuilla tyhjillä värikaseteilla ja palauta Wulffille. Lue lisää!


HP_10-2022_jattibanneri1500x500_b

 

Tulosta värikaseteilla

Alkuperäiset värikasetit takaavat, että kyseinen värikasetti on juuri oikealle tulostinmallille tehty. Vaihtoehtoina on myös laadukkaat tarvikevärikasetit. Tutustu eri värikasetteihin ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto!

Mitä värikasetit ovat?

Värikasetit (laservärit) ovat lasertulostimen käyttämiä komponentteja. Värikasetit sisältävät väriainejauhetta, muovihiukkasia, hiiltä ja mustaa tai muita väriaineita, jotka luovat kuvan paperiin. Väriaine siirretään paperille sähköstaattisesti varatulla rumpuyksiköllä ja se piirretään paperiin kuumien telojen avulla tulostusprosessin aikana.

Pienikokoiset ja keskitason lasertulostimet sisältävät tyypillisesti kaksi kulutettavaa osaa: itse värikasetin (joka tyypillisesti tuottaa noin 2000 sivua) ja rumpuyksikön (kesto noin 40 000 sivua). Värikasettien toimintaperiaate on sama kuin mustepatruunoilla, joita käytetään mustesuihkutulostuksessa.

Laadukas tulostin vaatii laadukkaat värikasetit

Alkuperäisten värikasettien käyttäminen parantaa kustannustehokkuutta ja takaa laadukkaan tulostuksen. Näin halpojen väärennettyjen värikasettien käyttö ei vahingoita tulostintasi. Monelle eri mallille luodut värikasetit saattavat aiheuttaa heikkoa tulostuslaatua ja niiden paikoilleen asettaminen voi olla vaikeaa. Niiden kesto on myös heikompi, jolloin yksi värikasetti riittää lyhyemmän ajan.

Alkuperäiset värikasetit ovat aina luotettavia sillä ne on tehty juuri kyseistä tulostinmallia varten. Yhteensopivat ja väärennetyt värikasetit voivat tukkia värisuuttimet ja aiheuttaa värien vuotamista. Alkuperäisillä värikaseteilla tulostetut asiakirjat voivat kestää jopa yli neljä kertaa pidempään.

Väärennetyt värikasetit voivat myös vahingoittaa ympäristöä.

Yhteensopivien värikasettien etuna ovat kuitenkin niiden edullisuus. Osa näistä ovat myös tutkitusti laadukkaita, kuten esimerkiksi Q-Connect -värikasetit, joiden riittoisuus voi olla jopa parempi kuin alkuperäisillä värikaseteilla.

Haluatko aidon ja alkuperäisen värikasetin?

Wulffinkulman valikoimasta löydät toimistoon alkuperäiset värikasetit Brother, Epson, Canon, HP, Lexmark, Ricoh, Samsung ja Xerox. Nyt saatavana HP laservärikaseteista myös HP Dual pack (tuplapakkaus) ja HP Multi Pack (monipakkaus), joissa yhden värikasetin hinta on edullisempi.

Vai erilaisen ja edullisemman värikasetin?

Vaihtoehtona alkuperäisille värikaseteille voit valita laadukkaat, edulliset ja ympäristöystävälliset Q-Connect -värikasetit.