Mausteet

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Ketsuppi Menu 100 x 10 g - laktoositon ja gluteeniton

Tuotenro: 269283

10,00 *

Verkkokaupassa 4 kpl
► Myymälät: Helsinki 0, Lahti 0

Sinappi Menu 100 x 10 g - laktoositon ja gluteeniton

Tuotenro: 269282

15,00 *

Verkkokaupassa 3 kpl
► Myymälät: Helsinki 0, Lahti 0

Ketsuppi Heinz 570 g - maailman tunnetuin ketsuppi kätevässä pullossa

Tuotenro: 269281

4,60 *

1 kg = 8,07 €
Verkkokaupassa 304 kpl
► Myymälät: Helsinki 0, Lahti 0

Metsä/Skogen metsän makuja lahjasetti - metsäsienisuola ja metsämauste, kotimainen

Tuotenro: 753974

41,70 *

Verkkokaupassa 90 kpl
► Myymälät: Helsinki 0, Lahti 0

Sitruunahappo Santa Maria 750 g - antamaan kirpeyttä mehuihin ja marmeladeihin ym, lisää säilyvyyttä

Tuotenro: 49912

9,30 *

Verkkokaupassa 4 kpl
► Myymälät: Helsinki 0, Lahti 0

Sinappi Turun Sinappi mieto 275 g

Tuotenro: 650014

3,00 *

Verkkokaupassa 112 kpl
► Myymälät: Helsinki 0, Lahti 0
*
(Hinta sis. alv)
, **
(Alv 0%)

Mausteet – lisäpotkua ruokaan

Wulffinkulman valikoimasta löydät sinapit ja ketsupit toimiston ruoanlaittoon. Näillä mausteilla saat hieman lisäpotkua työpäivään ja piristystä kuivaan lounaaseen. Kannattaakin siis pitää aina purkki molempia varmuuden vuoksi toimiston jääkaapissa. Tutustu eri maustetuotteisiin ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto!

Sinappi tai ketsuppi sopii monen kyytipojaksi

Ketsuppi on tomaateista tehtyä kastiketta, jota käytetään ruoan maustamiseen. Ketsuppi valmistetaan tyypillisesti tomaateista, sokerista, etikasta ja erilaisista mausteista. Mausteena voi olla esimerkiksi sipulia, maustepippuria, korianteria, neilikkaa, kuminaa, valkosipuli tai inkivääriä.

Ketsuppi käytetään useimmiten maustamaan ruokia, jotka tarjoillaan kuumia, ja jotka voivat olla paistettuja tai rasvaisia, kuten ranskalaiset perunat, hampurilaiset, hot dogit ja grillatut lihat. Ketsuppia käytetään myös muiden kastikkeiden perustana tai yhtenä ainesosana, ja lisämakuna välipaloille, kuten perunalastuille.

Sinappia puolestaan valmistetaan sinapinsiemenistä. Jauhetut tai murskatut sinapinsiemenet sekoitetaan veteen, etikkaan, sitruunamehuun tai muihin nesteisiin suolan ja muiden mausteiden kanssa. Seos muodostaa kastikkeen.

Sinappia käytetään tavallisesti paistetun lihan, hampurilaisten, voileipien ja juuston kanssa. Kuten ketsuppia, myös sinappia käytetään osana monia muita kastikkeita, marinadeja tai keittoja.